18 de febr. 2013

Via Sabina Wall, Sant Llorenç de Montgai

Pel Dissabte 16 de Febrer havia quedat amb una colla Igualadina per anar a Can Jorba a fer la Bego-Miquel-Kush. El temps ens ha fet canviar l'estratègia ja que no serà gaire agradable escalar a Montserrat.

Consultant els webs del temps ens indiquen que es millor anar cap a ponent, on hi farà un sol esplèndid, sense oferir gaire resistència els companys em diuen que anar a St. Llorenç de Montgai els hi fa patxoca.

Ens ajuntem tots a les 8.00h. a Can Mèndez. En Jordi, en Toni, en Juanan i una nova acompanyant, na Miriam que te moltes ganes d'iniciar-se en vies llargues i avui s'estrenarà en un entorn immillorable.

La via escollida es la Savina Wall  IV+ a la paret de la Formiguera, es una via estupenda per anar amb debutants i com farem dues cordades en Toni i en Jordi podran fer els seus primers llargs de primer en via llarga.

Després d'un malentès a l'hora de trobar el peu de via correcte i fent un flanqueig a la dreta, aconseguim trobat la nostra via on tots cinc gaudirem d'allò mes en el seu tercer llarg.

Desprès de fer el ràpel de baixada decidim que podríem fer un altre llarg de la via del costat que te molt bona pinta, es una mica mes dret i sembla un pel mes difícil. Es el tercer llarg de la Memòria selectiva Vº.
Tots cinc coincidim en que es encara millor llarg que l'anterior per gaudir-hi.

Ara si que fem els ràpels fins abaix per tornar cap al cotxe on ens espera un bon entrepà que, jalat a la riba del pantà i acompanyat del "Isostà", encara estarà mes bo!!!



Tot l'equip reunit mentre la Miriam comença el segon llarg.



La Miriam arribant al cim.



El Juanan content per que aquest cop no ha patit gens.



El Jordi debutant de primer en via llarga.



El Toni que riu per no plorar, el nano no l'ha deixat fer l'ultim llarg de primer.
Ja, ja, ja!!!



Na Miriam, en Juanan i en Jordi al cim, satisfets amb la via.



A mi també m'agrada "chupar" càmera, je je je.



En Toni amb el mono, ara ens espera l'isostà!!!!



Recordeu que l'Isostà es una beguda molt saludable, però es recomana un consum responsable.
Isostà que te cagas!!!




Curioses formes en el guix del talús de la via del tren que troben per aproximar-nos a la pret.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada